‘TIMS’, Balla kërkon të dëshmojë me dyer të mbyllura: Informacioni i klasifikuar! Salianji refuzon! Gogu: Të votojmë, komisioni jo spektakël

15 Maj, 18:10

Seanca e sotme në Komisionin Hetimor për trajtimin e të dhënave të sistemit “TIMS”, ku është dakordësuar më herët të dëshmojnë ministri i Brendshëm, Taulant Balla, drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Muhamet Rrumbullaku dhe ish-drejtori i Departamentit të IT në Policinë e Shtetit, Ervin Muça, është kërkuar të zhvillohet me dyer të mbyllura