‘Toka në Shkollë’, programi më i ri i Ministrisë së Arsimit dhe Sportit: Mjedis gjithëpërfshirës për nxënësit

26 Shtator, 11:20

Ministrja e Arsimit Evis Kushi Inauguron miniserën e Shkollës Speciale “Luigj Gurakuqi

Kategori të tjera