U kapën duke transportuar mina me telekomandë, Gjykata e Lezhës i mbyll në burg! Manuka: Më duheshin për shpërthimin në minierë! Lusha: Jam taksist, s'dija gjë

26 Nëntor 2021, 17:41

LEZHË- Agron Manuka dhe Imer Losha kanë mohuar që minat të cilëve iu gjetën në makinë 2 ditë më parë, janë për t'ua dhënë grupeve kriminale. Sot ato kanë dalë para Gjykatës së Lezhës, e ku Manuka ka argumentuar se ato mina i duhen për shpërthimet në minierë ku dhe ai punon në Martanesh, e ndërsa Losha është shprehur se ai është thjesht taksist dhe se nuk kishte dijeni.

"I përdor për shpërthim në miniera se punoj në Martanesh", mësohet të ketë thënë Manuka.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha