Udhëtimi grave që i shpallën ‘luftë’ armikut të fshehur! Historitë e të mbijetuarave nga kanceri i gjirit dhe këshillat e tyre

29 Tetor 2023, 10:17 | Përditesimi i fundit: 2023-10-29 10:18:17

Report Tv sjell historitë e 6 grave nga qytete të ndryshme të Shqipërisë që kanë rrëfyer betejën e tyre me kancerin. Të gjitha gratë që e kanë përshkuar rrugëtimin e vështirë u kërkojnë grave dhe vajzave të duan veten!