Zef Gjeta në 'Rreze Dielli': Kam koleksionuar rreth 10 mijë lloje, nuk më intereson “Guinness”!

9 Dhjetor 2019, 13:03

Zef Gjeta, tashmë në kornizat e një koleksionisti tregon se ka nisur të mbledhë stilolapsa të llojeve të ndryshme që në vitin 1996 dhe ka koleksionuar jo pak, por rreth 10 mijë stilolapsë (9900), nga vende të ndryshme të botës, të llojeve dhe dizanjove nga më të ndryshmet, me çmime të ndryshme, shpesh të blera, por ndonjëherë edhe të dhuruara.

Programe të tjera

Shiko të gjitha