Zhdukja e Ervis Martinajt, Çuçi e Rrumbullaku: Do të flasim me prova dhe fakte

23 Shtator, 13:50

Kanë kaluar më shumë se një muaj nga zhdukja e mistershme e Ervis Martinajt, por prokuroria e policia ende nuk kanë asnjë variant zyrtar se çfarë ka ndodhur

Kategori të tjera