Artikuj nga Mimoza Dervishi
  • Pastrimi politik si slogan për fushatën e ardhshme!

    Basha sapo ka hapur kutinë e Pandorës me propozimin e tij pë vetting në politikë. Në të njejtën kohë, i ka dhënë mazhorancës dhe Ramës, moton e fushatës për zgjedhjet e ardhshme.