• Opinion

  Për Albrin

  Kemi mbërritur në Shkodër, një emblemë e qytetërimit shqiptar. Atje ku karnavalet e dikurshme puqen mirë me ahengun gazmor të grave të bukura dhe...

 • Opinion

  Të pafat dhe këta Zogollë të ngratë!

  Mes përpjekjes për të mbijetuar në një vend të varfër dhe mjeran ajo mbeti një Mbretëreshë jo vetëm e bukur. Prej një biblioteke në Budapest në...

 • Opinion

  Kush ka frikë nga dosjet?

  Të kaluarën komuniste. Regjimin e një epoke që i peshon Shqipërisë aq kohë sa njerëzit e saj akoma nuk pranojnë ta shohin në...

 • Opinion

  Monika Stafa: Porosia e fundit

  SHBA të gjitha porositë e drejtëpërdrejta për Kosovën i ka dhënë nga Tirana: Bush, Clinton, Blinken. Ka kjo një...

 • Opinion

  Monika Stafa: Ina Rama, asnjëherë si ajo më parë

  Në të vërtetë, kush nuk ka kuptuar se Gërdeci dhe 21 janari që vazhdojnë sot të mbajnë peng të ardhmen europiane të Shqipërisë, qenë një sfidë...