• Namir Lapardhaja: Pse janë nervozuar demokratët e Tiranës, nga kandidimi i Agron Shehajt për postin e kryetarit të PD-së?

  Kandidimi i Agron Shehajt dhe pritja që po i bëjnë demokratët duket se ka nervozuar një pjesë të PD-së në Tiranë. Nuk mund të shpjegohet ndryshe...

 • Lapardhaja: Ilir Meta, që di mirë (vetëm) punët e veta

  Në kohën kur socialistët janë duke “mbushur letrat” për ta shkarkuar atë nga posti i Kreut të Shtetit, Ilir Meta është pozicionuar qartë në...

 • Lapardhaja: PD-ja, një ditë pas votimeve!

  Pavarësisht retorikës të përçdoditshme dhe insistive të PD-së se ‘më 30 qershor zgjedhje nuk do të ketë’, më 1 korrik vijon ende numërimi i kutive...

 • Po opozita ç'do bëjë? (Manual përdorimi)

  Partia Demokratike, si partia kryesore e opozitës, meqenëse është ende në proces riorganizimi në qendër, duhet të mbledhë sa më parë Këshillin...