• Opinion

  Trokalaq nga pasuria, i varfër nga trutë dhe i poshtër nga ligësia

  Kur nuk ka pak ditë që na u shfaq dhëndri i Sali Berishës në një emision televiziv për të mbrojtur pasurinë e tij në ish “Kompleksin Sportiv...

 • Opinion

  E bëre peticionin, bëji shurrën 'Foltores'

  Që po jetojmë në kohë të pazakonta e për çdo ditë çfarë nuk dëgjon e nuk shikon kjo dihet, por që të ngrihet një regjizor e të shpalli një...

 • Opinion

  Presidenti na ngeli në derë

  Presidenti na ngeli në derë përmbën ndoshta titullin më të përafërt të kësaj situate politike në Shqipëri. Mediat e kanë marrë me sportivitet këtë...

 • Opinion

  Arsyet e fitores së socialistëve dhe katastrofës së demokratëve

  Protagonizmi dhe gjithëpërfshirja ishin dy planet e vizionuara në mediat televizive dhe ato të portaleve në mediat elektronike online. Plani i...

 • Opinion

  Pse nuk vihet dot në pushtet me 'Ushtarët e rrugës dhe fashistët e Jalës'

  Shekspiriotët si të majtë e të djathtë shqiptarë nuk mund të lozin tragji-komedinë e opozitës shqiptare, ata kanë paguar shumë kohë në (diktaturën...

 • Opinion

  Kotoni: Shitësit e farave dhe protesta e opozitës

  Këta të protestave vijnë me arka bananesh dhe kanë përgatitur kaush sa për gjith vitin, dmth presin nga lideri i opozitës shumë protestues nga e...

 • Opinion

  Dasma me top

  Fshati ku do të merrej nusja ishte jo më larg se 15 minuta me makinë por rruga shoferit dhe dasmorëve dukej shumë i...

 • Dosje

  9 Maji Antifashist, krimet e tmerrshme gjermane në Tiranë

  -Dëshmitarët rrëfejnë për vrasjet, masakrat dhe grabitjet në Kishën Katolike, Rruga e Kavajës; në shtëpinë e Vebi Osman Zepishtit; në Barrakat e...