Aldo Bumçi “qetëson” demokratët:
CDU e Merkel motra e PD-së

Demokratët nuk janë ndier të mënjanuar nga axhenda e kancelares, Angela Merkel në Tiranë, madje sipas ish-ministrit të Jashtëm marrëdhëniet mes PD dhe CDU gjermane janë të shkëlqyera si dy parti që janë pjesë e Partive Popullore Europiane.
 
Bumci tha se vizita katër orëshe në Riranë, ishte në kuadër të turit që kancelarja Merkel po zhvillon në rajonin e Ballkanit.

Opozita nuk ndihet e përjashtuar nga axhenda e kancelares, Angela Merkel në Shqipëri, pasi sipas ish-ministrit të Jashtëm, Aldo Bumci.
 
Bumci, konfirmon se marrëdhëniet mes PD dhe CDU të zonjës Merkel janë të shkëlqyera dhe se bashkëpunimi është i reflektuar në iniciativa konkrete.

Por mesazhi i zonjës Merkel për qeverinë shqiptare ishte i qartë kur tha se nuk ka lodhje me integrimin por duhet të bën detyrat që ka secili vend. Në këtë pikë Bumci flet ashpër për qëndrimet sipas tij kërcënuese të kryeministrit në drejtim të unionit europian.

Redaksia Online
(f.s/shqiptarja.com)