POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

ARRSH: Akset nacionale të hapura, ja ku nevojiten zinxhirët, përdorni gomat dimërore

Autoriteti Rrugor Shqiptar (ARRSH) ka dhënë informacionin më të fundit lidhur me situatën në akset rrugore kryesore në vend, pas reshjeve të dendura të dëborës dhe ngricave. ARRSH thekson se qarkullimi në akset nacionale bëhet pa zinxhirë, ndërsa në rrugët rurale lëvizja vështirësohet për shkak të trashësisë së dëborës dhe ngricave në rrugë. Gjithashtu, Autoriteti Rrugor rekomandon përdorimin e gomave dimërore (Lexo këtu të plotë).

l.q.
Komento