POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Bashkia e Tiranës investim të ri në rrjetin ujësjellës për zonën e Shkozës

Pamje nga punimet në rrjetin e ujësjellësit për furnizimin me ujë të pijshëm në zonën e Shkozës

Një investim i ri në rrjetin e ujësjellësit po merr jetë në rrugën "Ali Shefqeti". Bashkia e Tiranës ka ndërhyrë me mjetet dhe specialistët e saj për të përmirësuar furnizimin me ujë në zonën e Shkozës, duke bërë të mundur zëvendësimin e linjës së vjetër të ujësjellësit. Linja e re e ndërtuar do të bëjë të mundur furnizimin me ujë të qytetarëve me të gjitha parametrat dhe cilësinë e duhur për ta përdorur atë.

Ndërkohë, për të shmangur problemet gjatë shirave lokalë, Bashkia e Tiranës ka pastruar një pjesë të konsiderueshme të pusetave në rrugët kryesore të kryeqytetit. Punonjësit e UKT-së janë kujdesur të pastrojnë me sondë të gjitha pusetat e ujërave të ndotura në rrugën “Ali Demi”, ku janë evidentuar një sërë mbetjesh plastike të hedhura nga qytetarët.

Komento

Komente

  • Populli: 02/09/2018 11:56

    Atije jane bosat e Tiranes!jo zoti veliaj,ke dhe mjaft zona te tjera shume afer shtepise tende qe I ke lene pas dore.150 m me poshte shtepise tende jeton nje komunitet me 20 fish banore se zona jote,nuk kane uje rregullisht,nuk kane ndricim rrugor,por kane kudo telat e alb teleleshit dhe mbeturina qe nuk vjen kush ti heqi.

    Përgjigju