POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Gjirokastër/ Dëbora i lë vendin shiut, situata drejt normalizimit (FOTO)

Foto më poshtë vijnë nga Gjirokastra ku duket se dëbora ka filluar të shkrijë duke i lënë vendin reshjeve të shiut. Në bashkitë Gjirokastër, Përmet, Memaliaj dhe Tepelenë raportohet për probleme në rrugët e zonave rurale, por situata po shkon drejt normalizimit.

Ora 09:56
Gjirokastër/ Dëbora i lë vendin shiut, situata drejt normalizimit (FOTO)

Dëbora drejt shkrirjes në Gjirokastër

1 / 7

Dëbora drejt shkrirjes në Gjirokastër

2 / 7

Dëbora drejt shkrirjes në Gjirokastër

3 / 7

Dëbora drejt shkrirjes në Gjirokastër

4 / 7

Dëbora drejt shkrirjes në Gjirokastër

5 / 7

Dëbora drejt shkrirjes në Gjirokastër

6 / 7

Dëbora drejt shkrirjes në Gjirokastër

7 / 7
b.ha./l.q.
Komento