POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Dëbora izolon Qarkun e Dibrës, trashësia deri në 1.2 m, situata sot (FOTO)

Reshjet e dëborës të nisura 24 orë më parë vijojnë të dominojnë vendin tonë. Zonat rurale të Qarkut të Dibrës si Kalaja e Dodës, Ostreni, Lura, Arrasi Selishta dhe Trebishti janë izoluar nga trashësia e dëborës dhe ngricat në rrugë. Ndërsa rruga nacionale Peshkopi-Tiranë është e kalueshme me zinxhirë. Trashësia e dëborës në Qarkun e Dibrës arrin nga 40 cm në 120 cm në zonat e thella dhe malore. Mësohet se procesi mësimor është ndërprerë në të gjithë Qarkun deri në një urdhër të dytë.

Ora 09:11
Dëbora izolon Qarkun e Dibrës (FOTO)

Dëbora në Dibër

1 / 6

Dëbora në Dibër

2 / 6

Dëbora në Dibër

3 / 6

Dëbora në Dibër

4 / 6

Dëbora në Dibër

5 / 6

Dëbora në Dibër

6 / 6
b.ha./l.q.
Komento