POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

FOTO/Liqenet e Komanit dhe Fierzës nën 'pushtetin' e akullit dhe dëborës

Liqeni i Fierzës

Reshjet intensive të borës gjatë këtyre ditëve kanë ndikuar edhe në ngritjen e nivelit të ujit në liqenin e Fierzës. Ndërsa si pasojë e temperaturave të ulëta Liqeni i Komanit është zbardhur nga ngrica dhe malet rreth tij nga bora.

Ora 13:46
FOTO/Liqenet e Komanit dhe Fierzës nën 'pushtetin' e akullit dhe dëborës

Liqeni i Komanit i ngrirë

1 / 15

Liqeni i Fierzës në Kukës

2 / 15

Liqeni i Komanit i ngrirë

3 / 15

Liqeni i Fierzës në Kukës

4 / 15

Liqeni i Fierzës në Kukës

5 / 15

Dëbora në Kukës

6 / 15

Liqeni i Komanit i ngrirë

7 / 15

Liqeni i Komanit i ngrirë

8 / 15

Liqeni i Komanit i ngrirë

9 / 15

Liqeni i Komanit i ngrirë

10 / 15

Dëbora në Kukës

11 / 15

Dëbora në Kukës

12 / 15

Dëbora në Kukës

13 / 15

Dëbora në Kukës

14 / 15

Dëbora në Kukës

15 / 15
b.ha.
Komento