POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

I apasionuar për foto artistike, fotografi 'sfidon' vdekjen para përbindëshit të rrezikshëm

Fotografi Alex Suh

I apasionuar mbas fotografive të rralla, Alex Suh mund të konsiderohet si fotografi më i “çmendur” në botë, pasi duhet të sakrifikojë shumë për të shkrepur një foto sa më të mirë, saqë mund të rrezikojë dhe jetën e tij.

Kështu për të përmbushur qëllimin e tij, ai nuk heziton që të qëndrojë vetëm për pak centimetra larg krokodilit. Alex përmes këtyre fotove kërkon që të japë edhe një mesazh: këto kafshë në dukje të frikshme, nuk i vrasin njerëzit.

Komento