Lirohet nga detyra drejtori i Cirkut Kombëtar

Sajmir Çili është liruar nga detyra e drejtorit të Cirkut Kombëtar. Vendimi është marrë në mbledhjen e sotme të Këshillit të Ministrave.

"Në mbështetje tё pikës 2, të nenit 100, të Kushtetutës, dhe të pikës 4, të nenit 9, të ligjit nr.10352, datë 18.11.2010, “Për artin dhe kulturën”, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Kulturës, Këshilli i Ministrave vendosi: Sajmir Çili lirohet nga detyra si drejtor i Cirkut Kombëtar. Ky vendim hyn në fuqi menjëherë" thuhet në vendim.

Sajmir Çili u emërua në detyrë në 23 shtator të vitit 2017.

d.ba./Shqiptarja.com
  • Sondazhi i ditës:

    A duhet t'i përgjigjen shqiptarët thirrjes së Ilir Metës për protestë më 2 mars?

Komento