POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Nga operacionet plastike deri tek buzëkuqi, shikoni si ishin vite më parë këto produkte bukurie (FOTO)

Bukuria kushton kohë dhe para sot, por njësoj ka ndodhur dhe shumë vite më parë. Vemrat, por edhe meshkujt ditët e sotme trajtimin e vetes e kanë parësor. Ndonëse në të shkuarën shumë mjete që na ndihmojnë për të qenë të bukur janë dukur çudi kjo nuk do të thotë se nuk kanë ekzistuar. Sot janë më të sofistikuara, por shikoni si dukeshin një pjesë e mirë e tyre para shumë vitesh.

Mirëpo, në ditët e sotme, fatmirësisht teknologjia moderne na ndihmon të kursejmë kohë dhe lodhje. Më poshtë do të keni mundësinë të shikoni sesi kanë ndryshuar rutinat e bukurisë gjatë viteve. Do të ndiheni me fat që jetoni në shekullin e 21-të.

Tharësja e flokëve

Maskat e bukurisë në vitet '30 dhe tani

Flokët me model dikut dhe sot

Rimeli në vitet '40 dhe sot

Pajisja kundër celulitit në vitin 1928 dhe sot

Solari në vitet '30 dhe sot

Shtrirja e flokëve dikur dhe sot

Pastrimi i lëkurës dikur dhe tani

Buzëkuqi në vitet ’30 dhe sot

Operacionet plastike në vitet ’30 dhe sot

 

A.P./Shqiptarja.com
Komento