POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

“Nuk keni parë gjë akoma”/ Studentët shfrenojnë fantazinë me pankartat para ministrisë

Studentët vijojnë që të protestojnë që prej orës 10:00 të mëngjesit para Ministrisë së Arsimit dhe Sportit. Në tubim mbizotërojnë pankarta të shumta me ide dhe kërkesa të ndryshme nga studentët, ndërsa nuk mungojnë edhe ironitë kundër Ramës (me disa shprehje të përdorura nga kryeministri më parë), ministres së Arsimit Lindita Nikolla, rektorëve dhe dekanëve. 

Ora 12:56
“Nuk keni parë gjë akoma”/ Protesta me pankarta e studentëve para ministrisë së Arsimit

Pankartat e studentëve gjatë protestës

1 / 20

Pankartat e studentëve gjatë protestës

2 / 20

Pankartat e studentëve gjatë protestës

3 / 20

Pankartat e studentëve gjatë protestës

4 / 20

Pankartat e studentëve gjatë protestës

5 / 20

Pankartat e studentëve gjatë protestës

6 / 20

Pankartat e studentëve gjatë protestës

7 / 20

Pankartat e studentëve gjatë protestës

8 / 20

Pankartat e studentëve gjatë protestës

9 / 20

Pankartat e studentëve gjatë protestës

10 / 20
11 / 20

Pankartat e studentëve gjatë protestës

12 / 20

Pankartat e studentëve gjatë protestës

13 / 20

Pankartat e studentëve gjatë protestës

14 / 20

Pankartat e studentëve gjatë protestës

15 / 20

Pankartat e studentëve gjatë protestës

16 / 20

Pankartat e studentëve gjatë protestës

17 / 20

Pankartat e studentëve gjatë protestës

18 / 20

Pankartat e studentëve gjatë protestës

19 / 20

Pankartat e studentëve gjatë protestës

20 / 20
d.ba.
Komento