POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Reshjet e borës në Kukës, zbardhen rrugët dhe qyteti (VIDEO-FOTO)

Ora 10:45
FOTO/Kukësi zbardhet nga dëbora, rrugët të kalueshme

Dëbora në Kukës

1 / 17

Dëbora në Kukës

2 / 17

Dëbora në Kukës

3 / 17

Dëbora në Kukës

4 / 17

Dëbora në Kukës

5 / 17

Dëbora në Kukës

6 / 17

Dëbora në Kukës

7 / 17

Dëbora në Kukës

8 / 17

Dëbora në Kukës

9 / 17

Dëbora në Kukës

10 / 17

Dëbora në Kukës

11 / 17

Dëbora në Kukës

12 / 17

Dëbora në Kukës

13 / 17

Dëbora në Kukës

14 / 17

Dëbora në Kukës

15 / 17

Dëbora në Kukës

16 / 17

Dëbora në Kukës

17 / 17
b.ha.
Komento