POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Rinisin reshjet e dëborës në Korçë, trashësia arrin në 70 cm, të bllokuara rrugët e disa fshatrave (FOTO)

Reshjet e dëborës në Korçë

Reshjet e dëborës kanë rinisur edhe në Qarkun e Korçës të shoqëruara me temperatura të ulëta. Në aksin kryesor Qafë Thanë - Dogana Kapshticë qarkullimi kryhet normalisht pa zinxhire. Të gjitha akset e tjera nacionale janë të hapura dhe kalueshmëria kryhet me zinxhirë. Po punohet për hapjen e rrugëve rurale deri në qendër të Njësive Administrative si Vithkuq, Lekas, Çlirim, Dardhas, Velçan dhe Miras. Në Devoll problematike ngelet aksi Miras - Arrëz pasi debora ka arritur 70 cm dhe është rrugë e pakalueshme. Mungon energjia elektrike në fshatrat Cerravë, Dardhas dhe Petrushë. Ndërkohë në zonën e Gorës dhe Mokrës bora ka arritur 50 cm.

Ora 09:47
Reshjet e dëborës në Korçë, trashësia deri në 70 cm, të bllokuara rrugët e disa fshatrave (FOTO)

Dëbora në Korçë

1 / 4

Dëbora në Korçë

2 / 4

Dëbora në Korçë

3 / 4

Dëbora në Korçë

4 / 4
l.q./b.ha.
Komento