Si u pasuruan 4 anëtarët më të
rinj të KLD në 5 vite si gjyqtarë

Si u pasuruan 4 anëtarët më të<br />rinj të KLD në 5 vite si gjyqtarë
TIRANE- Shqiptarja.com zbardh sot pasuritë e katër anëtarëve të rinj të KLD, të zgjedhur një ditë më parë nga Konferenca Gjyqësore. Petrit Çomo, Brunilda Kadi, Eneida Civici dhe Gerd Hoxha vijnë nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë. Të ardhurat e tyre janë nga paga si gjyqtarë, pjesë e sistemit të drejtësisë prej disa vitesh, qiratë apo konsulencat. Gjithashtu, ata kanë edhe llogari bankare me shuma të ndryshme, por që nuk hyjnë te gjyqtarët me të pasur.
 
Gjyqtarët
 
Petrit Çomo, Gjyqtar i Rrethit Gjyqësor Tiranë
Anëtari i ri i KLD, Petrit Çomo, një pjesë të konsiderueshme të pasurisë së tij e ka të trashëguar, dhe pjesa tjetër vjen nga qiratë dhe paga e tij si gjyqtar. Për vitin 2015, gjyqtari Çomo ka blerë një automjet 10 000 euro. Ai ka marrë edhe disa këste dëmshpërblim të babait të tij, Maqo Çomo si ish i përndjekur.   
 
Viti 2004
Pasuri të paluajtshme
-Apartament banimi, 122m2, vlera 7 milionë lekë, trashëgimi nga babai.
 
Aksione, letra me vlerë
-Aksione në sh.a, “Buka” Tiranë, 37.2%, të dhuruara.
 
Likuiditete
-Depozitë në BPSH, 10 000 USD, të trashëguara.
 
kld

  • Sondazhi i ditës:

    A e zgjidh problemin me shqiptarët në Britani vizita e Ramës në Londër?×

Lajmi i fundit

E djathta përmbys e Foltores

E djathta përmbys e Foltores