Vogëlushi që bëri të përlotej sallën....teksa i binte violinës (VIDEO)

LIMBURG – Akim Camara është 3-vjeçari që bëri përvete gjithë sallën. I ëmbël, i qeshur e plot talent  performoi në instrumentin e violinës në një koncert me violinistët më të talentuar. Vogëlushi ka kërkuar të dalë në skenë që të performojë dhe stafi ka pranuar.

Kishte njerëz të përlotur në sallë, të tjerë që çuditeshin me talentin e vogëlushit e të tjerë që buzsëqeshnin. Ai bëri përvete sallën jo vetëm më talentin e tij, por edhe me mënyrën sesi përqëndrohej kur i binte violinës dhe mimikat që shfaqte para sallës.

m.v./b.ha./Shqiptarja.com
Komento