'20 vite nepotizëm e krahinalizëm' Meta premton ti japë fund: Shumë shpejt ndryshime statutore në Partinë e Lirisë

2 Prill, 23:14

Partia e Lirisë mblodhi sot Komitetin Drejtues Kombëtar, një ditë pas mbledhjes së Kryesisë, për të votuar vendimet e marra dhe për të krijuar kushtet e nevojshme për ndryshimin e situatës politike dhe sociale në Shqipëri.