25 prilli/ Hapen 520 kuti, por rezultati s’ndryshon! Masakër zgjedhore?! PD mungon në rinumërimin ‘teknik’

15 Tetor, 22:56

TIRANË- Kryekomisioneri Ilirjan Celibashi sqaroi se ky proces është vetëm teknik, dhe nuk ndryshon rezultatin zgjedhor.

Megjithatë, ndonëse rezultatin zgjedhor, procesi i këqyrjes së mëpasshme të 10% të fletëve të votimit nuk e ndryshon dot, ai mund të shërbejë si indicie për t’iu drejtuar prokurorisë, në rast se konstatohen parregullsi.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha