A fshihet gjë tjetër pas paktit të 2017? Ja si përgjigjet Edi Rama

31 Korrik 2020, 22:19

Dy palët, Lulzim Basha dhe Edi Rama vijojnë që të akuzohen për paktin e 2017, por a ka mbetur dicka tjetër pa zbuluar nga ajo mbrëmje? "Po të kishte pasur gjëra të tjera do të kishin dalë, se nuk kemi kapacitete të bëjmë marrëveshje cfarë do të ndodhë pas 100 vitesh, nuk ka pasur asgjë tjetër".

  •  

Programe të tjera