Propozimi i Mediut dhe partive të vogla, ironizon Shabani: Nuk gjeneron shpresë kur një ditë je në SPAK dhe ditën tjetër në ‘federatë opozitare’

1 Dhjetor 2023, 22:20

Kreu i Nismës Thurje, Endri Shabani u shpreh se kreu i Rithemelimit Sali Berisha e kupton shumë mrië se po i heq opozitës mbështetjen e ndërkombëtarëve. Ndërsa sa i përket ‘Federatës opozitare’ ai ironizoi Mediun duke thënë se nuk mund të ngjallë shpresë kur paraqitet në SPAK për Gërdecin dhe më pas të pretendojë të formojë federatë opozitare.