Anëtari i ri i Kushtetues, KED lejon vazhdimin e garës për Sandër Becin, anëtarin e KLP

4 Dhjetor 2021, 12:22

Sandër Becin, anëtari i KLP, vazhdon garën për anëtar të Gjykatës Kushtetuese. KED kaq vendosur lejimin e garës për të për 2 vakancat e Vitore Tushës dhe Fatmir Hoxhës. Në garë ishte edhe Vate Staka, i cili më parë është tërhequr nga gara.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha