Berisha i mori vulën Bashës, Kadilli në 'Studio Live': Kjo histori është përdorur si mit nga dy liderët! Më në fund kemi vendim

11 Qershor, 17:26

Kadilli në Studio Live e shikon historinë e vulës si të përdorur qëllimisht si nga Basha dhe Berisha për të ngritur mite.