Betimi i presidentes së Maqedonisë së Veriut, gazetari Xhezairi: Ka pasur ankesa zyrtare! Haki Abazi: Po rikthehemi në një krizë

13 Maj, 23:12

Këmbëngulja e presidentes së re maqedonase Siljanovska Davkova, për të përdorur referencën e vjetër dhe jo emrin e ri kushtetues ‘Maqedonia e Veriut’ gjatë betimit në parlament të dielën, nxiti reagime në Athinë, Bruksel, por dhe në Sofje