Biznesi përballë COVID -19. Pashkët në izolim...

11 Prill 2020, 07:00

Një maratonë diskutimi për mënyrën se si po përballohet nga qeveria situata ekonomike. Opozita kërkon ndërpreje të koncensioneve, qeveria: Opozita bën politike me virusin. Biznesi dhe fasonët kërkojnë mbështetje konkrete nga ekzekutivi. Pashkët në kohën e virusit , meshtari bën thirrje; Zoti kërkon rikthim tek vlerat. Japonia do të ofrojë falas ilaçin që shëron COVID 19.

 

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha