Çfarë fshihet pas formulës së re të koalicioneve? Rama: Lojë shahu...

31 Korrik 2020, 22:13

I pyetur nëse pas vendimit për të ndaluar koalicionet me formulën aktuale, fshihen interesa të tjera, ndoshta që lidhen me ndonjë taktikë për të krijuar koalicione me parti të opozitës aktuale pas zgjedhjeve si në 2013 me LSI-në, Edi Rama tha se lëvizjet nuk tregohen dhe se gjithcka është shah.

Programe të tjera