Cila është opozita e vërtetë? Rama 'thumbon' Dash Shehin dhe Nard Ndokën

31 Korrik 2020, 21:43

Shqipëria sot ka dy opozita, një në parlament dhe një tjetër jashtë saj. Por si i cilëson Edi Rama? "Të dyja janë opozita. Kemi dy opozita në Shqipëri, në vendet e tjera, ka edhe tre edhe katër opozita. Njëra është real me emër, mbiemër, qëndrime. Pse qenka i vërtetë Dash Shehi dhe nuk qenka Murrizi, pse qenka Nard Ndoka dhe jo Rudina Hajdari. Bile po të mi tregoni të katër dhe të më thonit kush është personazh i sajuar do të thosha, Nardi me Dashin.

Programe të tjera