“COVID 19”, Koni: Nuk duhet izolim, kjo ndodh nëse politika ka interesa të tjera.

13 Qershor 2020, 07:32

Mjeku Artan Koni: u politizua komiteti që u mor me menaxhimin e situatës, në krye të të cilit u vu një neurologe dhe jo një profesionist epidemiolog apo infeksionist.

Programe të tjera