COVID-19 në Turqi: Mjeku Bilgin Sait: Në 24-orët e fundit mbi 140 të vdekur dhe 5000 të prekur

20 Nëntor 2020, 23:33 | Përditesimi i fundit: 2020-11-20 23:38:20

Mjeku Bilgin Sait: Grupet e riskut nga COVID-19 janë obezët, diabetikët dhe ata që vuajnë nga hipertensioni

Programe të tjera

Shiko të gjitha