Debate në mbledhjen e Këshillit Bashkiak të Dibrës, këshilltarët e djathtë mocion për shkarkimin e kryetares Irini Shehu

11 Qershor, 17:21 | Përditesimi i fundit: 2024-06-11 22:29:14

Ditën e sotme ishte planifikuar mbledhja e Këshillit Bashkiak, ku do të diskutohej rezoluta e 16 këshilltarëve firmëtarë për një mbledhje jashtë radhe për Skavicën kërkuar nga këshilltarët e djathtë dhe shoqatave për mbrojtjen e luginës së Drinit