Debati, Vehap Kola: Opozita nuk i ka garantuar zgjedhjet me reformën.

13 Qershor 2020, 07:30

Kola-Lita- Debat mbi sistemin zgjedhor dhe garancitë që mori opozita jashtë Parlamentit pas marrëveshjes politike.

Programe të tjera