Dhurata Cupi sfidon Ramën, do të fitojmë edhe në Vlorë

11 Korrik, 08:07

Ish deputetja demokrate Dhurata Cupi thotë se varfëria e tejskajshme ka përfshirë gjithë vendin dhe jo vetëm Vlorën, ndaj shqiptarët do të ndëshkojnë me votë keqqeverisjen e Ramës.

Programe të tjera

Shiko të gjitha