Dorëheqjet e drejtorëve në Kadastrën Vlorë, Lleshaj: Po hetohet nëse ka arsye kriminale apo jo

24 Korrik 2020, 22:56

Dorëheqjet e shpeshta në kadastrën Vlorë, për ministrin Sandër Lleshaj është duke u hetuar nëse në të lidhet një arsye kriminale apo jo. Ai tha se dorëheqjet nuk janë shoqëruar me denoncime dhe situata 'teorikisht' është normale, por që ka nisur një hetim për këtë.

Programe të tjera