'Dosja K'/ Si i shpëtoi regjimit komunist kontesha e burgosur austriake (13 shkurt 2023)

13 Shkurt, 21:55

Bainka de Korvin dhe Adem Ballici ishin njohur në verën e vitit 1942 në Itali, ishin dashuruar dhe kishin vendosur të martohen e të vijonin jetën në Shqipëri. Me profesion gazetare, Bianka vendoset në Tiranën e periushës së Luftës së Dytë botorore, ku punonte edhe i shoqi.