Drejtori i Policisë së Lezhës kishte komunikime në Sky, Keti Banushi: Nga ana tjetër komunikonte me drejtorin e Guardia di Finanza

20 Maj, 22:36

Gazetarja Keti Banushi dha disa detaje nga dosja e SPAK mbi gjetjet e komunikimeve të Sky Ecc të ardhur me anë të letërporosisë nga autoritetet franceze. Banushi zbulon se për kokën e Durim Bamit ofroheshin deri në 1 milion euro. Ndërsa në dosje del dhe emri i Nuredin Dumanit, i cili ishte kontaktuar për një vrasje.