Dy non-grata në qeverinë serbe, Alia: Shantazh ndaj perëndimit dhe SHBA-së

6 Maj, 23:08

Analisti Ilir Alia teksa po diskutonte për situatën e prag-zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut, u ndal edhe me situatën e Serbisë e cila tashmë është me një qeveri të re me dy personazhe non-grata nga Shtetet e Bashkuara. Alia thotë se kjo është një shantazh ndaj perëndimit dhe SHBA-së prej Serbisë.