Festat e Nëntorit/ Këngë dhe valle afganët festojnë bashkë me ne: Ju jemi mirënjohës për mikpritjen

29 Nëntor 2021, 16:04

Afganët të cilët prej disa muajsh ndodhen të strehuar në Shqipëri me valle dhe muzikë tradicionale kanë festuar festën kombëtare të 28-29 nëntorit.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha