Gjiknuri foto me McGonigal: Po, e kam takuar! S’ju them për ça folëm! S’e dinim që s’kishte deklaruar vizitat në Shqipëri

6 Shkurt 2023, 22:50

TIRANË- Damian Gjiknuri, Sekretar i përgjithshëm, i PS-së ka refezuar që të tregoj se si ka arritur të zhvillojë takimin me ish-zyrtarin e lartë të FBI-së, Charles McGonigal dhe për çfarë u diskutua, por e ka konfirmuar se ka pasur një takim me të. Ai tha se McGonigal nuk është favorizuar nga qeveria Rama dhe as nga ai gjatë kohës kur ka qenë ministër Energjetike. Në emisionin “5 Pyetjet nga Babaramo”, në Report Tv m gazetarin Ilir Babaramo, Gjiknuri tha se Shqipëria nuk ka qenë në dijeni se McGonigal nuk i kishte deklaruar udhëtimet e tij në Shqipëri.