Historia e familjes së Zenel Bylykbashit nga Devolli, të cilët pësuan një persekutim të gjatë e të ashpër, në disa breza, gjatë regjimit komunist (7 nëntor 2023)

7 Nëntor 2023, 20:35

Gjithçka ishte nxitur për shkak të qëndrimit nacionalist të tyre gjatë luftës së Dytë Boterore si dhe për shkak të pasuerisë që ata posedonin prej disa dekadash. Këto do të bëshin shkak që fill pas mbarimit te luftes të niste përndjekja dhe  persekutimet për fisin Bylykbashi.