Hyjnë në treg frutat ekzotike në Divjakë, fermeri: Kur e nisëm nuk patëm sukses por tani kemi kërkesa të mëdha, e dimë ç’kërkon tregu

28 Tetor 2022, 16:53 | Përditesimi i fundit: 2022-10-28 17:18:48

Në Divjakë po prodhohen frutat ekzotike, të cilat tashmë kanë hyrë në treg. Fermeri, Irakli Shkoza që nisi kultivimin si eksperiment, thotë se klima është mjaft e përshtatshme për rritjen e tyre dhe çmimi i leverdishëm

Kategori të tjera