Ia ‘trashëgoi’ i ati, historia e 18-vjeçarit nga Berati që punon si hidraulik: Është punë e bukur, kur e ke pasion

24 Shtator, 18:55

 Ervini Bakeri është 18-vjeç dhe nuk ka kohë për të humbur. Që në mëngjes e takojmë teksa mban çantën e punës, rrugës për në një apartament ku do kryejë riparimet hidraulike.

Kategori të tjera