Imer Thaçi: Një jetë për Shqipëri, por varrhumbur

1 Shkurt, 06:55

Pasi vuajti ferrin e burgjeve komuniste ën Shqipëri, i torturuar për më shuëm se 7 muaj ën hetuesinë e shkodrës, Imer thaçi, një ushtarak karriere dhe me aktivitet të spikatur nacionalist Gjatë Luftës, kishte guxuar dhe ishte arratisur nga Shqipëria komuniste me gjithë familjene tij, duke kaluar në Gjakovë. Gjithë energjitë e tij , edhe atje në arrati, do tia kushtonte çdështjes shqiptarë dhe luftës kundër komunizmit. I angazhuar në komutetin shqipëria e lirë, në ish Jugosllavi, pasi i vrasin të vëllanë, UDB-ja e arreston dhe e e burgos edhe vetë Imerin, duke i rezervuar nëj fund të dhimbshëm e misterioz, një vdekje, datën e të cilës ende sot familjarët nuk e dinë dhe më pas edhe zhdukjen e trupit të tij.... Pas kësaj ngjarje bashkëshortja e tij bade me dy djemtë e vegjël binjakë Skënderin dhe nderimti duhet të mbijetonin, të çanin në jetë e të mbanin lart emrin e babait të tyre....

 

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha