INVESTIGIMI I RI/ Katër fakte që zbulojnë gënjeshtrat e Sali Berishës: Ka qenë ai dhe Partia Demokratike që ndryshuan destinacionin e klubit Partizani, nga sportiv në shesh ndërtimi për 19 kullat e dhëndrit

3 Shkurt, 11:57

Dokumentat e zbuluar nga redaksia investigative e Shqiptarja.com vërtetojnë se gjithë vendimet e marra për të ndryshuar destinacionin e përdorimit të terrenit mbi të cilin qëndronte Klubi Sportiv Partizani dhe ku  pastaj u ndërtuan 19 kullat, u firmosën gjithmonë nga Sali Berisha, nga Lulzim Basha dhe nga përfaqësues të Partisë Demokratike.